Sari la conținut

[Știri gaming] - BattleBit Remastered, un FPS cu grafică de Roblox și acțiune ca în Battlefield, a „explodat” pe Steam


Tox1cMan>?

Postări Recomandate

NrrdjmT.jpg

BattleBit Remastered, lansat în fază early-access pe 15 iunie, a devenit al doilea cel mai popular joc video de pe Steam, fiind depășit doar de Counter-Strike: Global Offensive.

Titlul, care are grafică de Roblox și acțiune ca în Battlefield, costă doar 15 dolari. BattleBit Remastered este, în acest moment, cel mai bine vândut joc plătit de pe Steam. Performanța este extraordinară, ținând cont de prețul accesibil. Clasamentul Steam este realizat în funcție de veniturile generate de titluri, nu de numărul de copii vândute.

Jocul, cu grafică low poly, a fost dezvoltat de o echipă de doar patru oameni. Ei lucrează la acest proiect de șapte ani. În BattleBit Remastered jucătorii pot folosi arme, vehicule, pot construi structuri defensive sau bandaja răni. Există o clasă specială de luptări medici, care au abilitatea de a vindeca alți jucători.

Jocul este unul stabil. În afară de unele neplăceri cu serverele, care s-au resetat din cauza numărului neașteptat de mare de jucători care au intrat în acțiune, nu au fost descoperite probleme serioase.

Hărțile din BattleBit Remastered sunt uriașe. La o bătălie pot participa maxim 254 de jucători, dar chiar și așa există suficient spațiu pentru retrageri, flancări sau alte manevre tactice.

BattleBit Remastered – cerințe minime de sistem:

Sistem de operare: Windows 10 sau Windows 11 pe 64 de biți
Procesor: Intel Core i5-2310
Memorie RAM: 6 GB
Grafică: GeForce GTS 450 sau un model echivalent
DirectX: Versiunea 11
Spațiu liber disponibil: 2 GB

Găsiți mai multe detalii despre joc pe pagina lui de pe Steam.

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate