Sari la conținut

UNTOLD Festival


doooc

Postări Recomandate

untold-2022-julien-duval-1000x667.jpg

 

UNTOLD 2023 anunță programul și vânzarea biletelor de o zi.

În acest an, tărâmul magic UNTOLD își va deschide porțile în perioada 3-6 august 2023, pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali. Organizatorii au anunțat programul evenimentului și vânzarea biletelor pentru o zi de festival. 

Program Mainstage UNTOLD 2023:

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România:Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august, Imagine Dragons urcă pe scena principală UNTOLD. Lineup-ul este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumiiMartin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din programul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.
David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLDFerg, Years & Years și Fedde le Grand sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

 

Program Scena Galaxy la UNTOLD 2023:

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground.

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie LensAnn Clue, Boris BrejchaKasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

BILETE DE O ZI DISPONIBILE DIN DATA DE 29 MAI

De astăzi, 25 mai, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de festival. Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de euro + taxe.

 

Sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate