doooc Postat Mai 25, 2023 Share Postat Mai 25, 2023 (editat) Vă salut, după cum spune și titlul thread-ului, vând contul meu de steam, cumpărat prin 2017(cu aproximație) de la FREAK ( fondator al unei comunități de csgo din românia ) https://steamcommunity.com/id/ciucuak47 acesta este id-ul contului, puteți trage un ochi cei interesați are 87 de jocuri ( sunt și jocuri cumpărate, dar și jocuri gratis), unul dintre cele mai favorite este Euro Truck Simulator 2 de precizat că are VAC pe CSGO ( așa l-am cumpărat, din păcate, era la modă doar să ai un cont de steam pe atunci ) Prețul contului este 15 euro ( negociabil ) sau altceva la schimb de valoarea asta. plată preferabil bancar / revolut, am o reputație bună dar prefer să facem cu un intermediar care face parte din echipa leaguecs, căutăm și discutăm. Editat Mai 25, 2023 de doooc 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Inkyzz. Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Pacat ca are vac , dar in rest e ok ... Spor la vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Iunie 14, 2023 Share Postat Iunie 14, 2023 Topicul ce nu prezinta un interes,dupa doua saptamani este inchis. Poate reusesti sa il vinzi in privat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate