doooc Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 (editat) Vă salut, după cum spune și titlul thread-ului, vând contul meu de steam, cumpărat prin 2017(cu aproximație) de la FREAK ( fondator al unei comunități de csgo din românia ) https://steamcommunity.com/id/ciucuak47 acesta este id-ul contului, puteți trage un ochi cei interesați are 87 de jocuri ( sunt și jocuri cumpărate, dar și jocuri gratis), unul dintre cele mai favorite este Euro Truck Simulator 2 de precizat că are VAC pe CSGO ( așa l-am cumpărat, din păcate, era la modă doar să ai un cont de steam pe atunci ) Prețul contului este 15 euro ( negociabil ) sau altceva la schimb de valoarea asta. plată preferabil bancar / revolut, am o reputație bună dar prefer să facem cu un intermediar care face parte din echipa leaguecs, căutăm și discutăm. Editat Mai 25, 2023 de doooc 2
Inkyzz. Postat Mai 26, 2023 Postat Mai 26, 2023 Pacat ca are vac , dar in rest e ok ... Spor la vanzare
Global-Moderators dRama t i c a Postat Iunie 14, 2023 Global-Moderators Postat Iunie 14, 2023 Topicul ce nu prezinta un interes,dupa doua saptamani este inchis. Poate reusesti sa il vinzi in privat.
Postări Recomandate