Sari la conținut

[Stiri IT] - Cum sincronizezi un iPhone cu Windows și primești mesajele de pe iOS pe PC, fără aplicații suplimentare


dRama t i c a

Postări Recomandate

iPhone-iOS-Windows-11.webp

 

Microsoft se chinuie de câțiva ani să implementeze în Windows un sistem facil de comunicare cu terminalele Apple, în așa fel încât să te bucuri de sincronizarea facilă a datelor între PC și iPhone prin Phone Link. Acest mecanism exista deja de ceva timp, când vine vorba de terminalele cu Android.

În luna februarie a acestui an, Microsoft a introdus în Windows 11 în format beta Phone Link iOS. Printre altele, te ajuta să primești și să citești mesajele de pe iPhone pe un PC. Între timp, aplicația cu pricina a ajuns în varianta finală și poate fi utilizată de către toți utilizatorii celei mai recente versiuni a sistemului de operare ieșit din Redmond.

iPhone-ul merge cu Windows

Încă din 2015, de pe vremea la Windows 10Microsoft a lansat Phone Link pentru a sincroniza notificări și conversații între PC-uri și telefoanele cu Android. Acum, aceeași aplicație a început să comunice și cu telefoanele Apple. La momentul de față, programul cu pricina îți permite să sincronizezi apeluri telefonice, contacte și mesaje, inclusiv iMessage, cu un laptop sau desktop care utilizează cel mai nou sistem de operare al companiei fondate de Bill Gates.

Din păcate, din cauza restricțiilor pe care le integrează Apple în iPhone, Phone Link are totuși câteva limitări în interacțiunea cu iOS, comparativ cu Android. De exemplu, deși suportă expedierea și recepționarea de iMessage, nu suportă conversațiile în grup și nici trimiterea de clipuri video sau fotografii, doar recepționarea lor. La fel este și în cazul mesajelor vocale.

Phone Link este preinstalat pe orice PC cu Windows 11, iar pentru a profita de sincronizarea datelor, trebuie să alegi împerecherea cu un iPhone și să scanezi codul QR care îți apare pe ecranul laptopului sau al desktopului la prima rulare a aplicației. Împerecherea între aparate se va realiza prin Bluetooth și, în mod previzibil, va trebui să confirmi câteva permisiuni pe iPhone și PC. Ai nevoie de un iPhone care să ruleze cel puțin iOS 14 sau mai nou.

Credit: PLAYTECH.RO

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate