Sari la conținut

[Știri IT] - Microsoft îți va actualiza automat sistemul de operare dacă folosești o versiune mai veche de Windows 10


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Dacă ești încă un utilizator fidel al Windows 10 versiunea 21H2, iată o veste importantă pentru tine: Microsoft a anunțat că mai ai aproximativ o lună până când suportul se încheie. Asta înseamnă că actualizările și patch-urile de securitate vor înceta să mai fie disponibile.

windows-10-wallpaper-scaled-e16830143886

Deci, ce ai de făcut acum? Poți face upgrade la Windows 10 22H2, ultima versiune de Windows 10, care va avea suport până în octombrie 2025. Sau, dacă ești gata pentru ceva nou, poți să te aventurezi în lumea Windows 11, o decizie care cu siguranță i-ar bucura pe cei de la Microsoft.

Pe 13 iunie, suportul pentru edițiile Windows 10 21H1 Home, Pro, Pro Education și Pro Workstation se va încheia. Ultima actualizare de securitate va fi lansată în aceeași zi. Astfel, este foarte important să îți actualizezi sistemul de operare pentru a continua să primești update-urile de securitate lunare.

WIN_CML_Start_Dark_16x9_en-US.png

Dar nu-ți face griji dacă uiți să faci acest lucru. Microsoft îți va actualiza automat sistemul de operare dacă folosești Microsoft 10 21H1. Acest lucru asigură că dispozitivul tău va primi în continuare acele actualizări lunare critice, foarte importante dacă vrei să îți păstrezi PC-ul în siguranță. În ultimul an, utilizarea Windows 10 a rămas relativ constantă, în timp ce utilizarea Windows 11 a crește rapid.

Și, ca o ultimă bucată de zvonuri tech, se vorbește despre lansarea Windows 12 anul viitor, la trei ani după debutul Windows 11. Microsoft nu a confirmat încă acest lucru, dar zvonul ăsta m-a făcut să ridic puțin din sprâncene. Windows 11 a venit la 6 ani după Windows 10 și îmi e greu să cred că cei de la Microsoft vor să scoată un nou sistem de operare atât de repede.

 

SURSA: zonait.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate