Sari la conținut

[Știri gaming] - Elden Ring a depășit 20,5 milioane de exemplare vândute la nivel mondial


Postări Recomandate

Prin intermediul celui mai recent raport financiar al companiei, publisher-ul Bandai Namco Entertainment a dezvăluit că jocul Elden Ring, cel mai recent titlu dezvoltat de From Software, s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Mai exact, la data de 31 martie 2023, vânzările lui Elden Ring depășiseră 20,5 milioane de exemplare la nivel mondial, fiind incluse atât jocurile fizice, cât și cele comercializate în regim digital.

Elden Ring își continuă astfel “ascensiunea”, după ce ajunsese la 20 de milioane de exemplare vândute în luna februarie a acestui an, de la 17,5 milioane în noiembrie 2022, 16,6 milioane în iunie 2022 și 12 milioane înregistrate în martie 2022.

elden-ring-1024x576.jpg 

Se lucrează deja la un expansion pack

După acest succes fulminant, From Software a confirmat că lucrează la Shadow of the Erdtree, un viitor expansion pack pentru Elden Ring. Deși se află în dezvoltare, încă nu au fost dezvăluite detalii suplimentare despre acest expansion pack și nici o eventuală perioadă de lansare.

Elden Ring s-a bucurat de aprecieri unanime din partea presei de profil, câștigând numeroase distincții de tip “Game of the Year”, precum cea din cadrul ceremoniei The Game Awards 2022 sau chiar cea oferită de Go4Games.

Elden Ring este disponibil în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

 

SURSA: go4games.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate