Sari la conținut

[Știri gaming] Mortal Kombat 1 este numele următorului joc din franciza legendară !


seven7sin

Postări Recomandate

După un 2022 destul de slab, fanii jocurilor fighter se pregătesc puternic pentru a doua jumătate a lui 2023 – pe lângă Tekken 8 și Street Fighter 6, o altă franciză legendară primește un titlu nou. Este vorba despre Mortal Kombat 1, iar vestea că NetherRealm lucrează la acest joc a venit de la un leaker cu un record foarte bun, billbil-kun. Acesta a postat pe Twitter, iar la puțin timp după el, a venit și Jez Corden de la Windows Central care a dezvăluit câteva informații extra.

Primul lucru care mi-a sărit în ochi a fost numele: Mortal Kombat 1. Inițial, jocul apăruse cu numărul 12 într-un raport financiar al celor de la Warner Bros. Discovery, dar s-a schimbat între timp. Mai aflăm și platformele pe care va fi lansat jocul: PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch. Acesta va fi disponibil în trei versiuni și prețurile variază de la o platformă la alta:

Standard: 69.99$ (PS5, Xbox Series), 59.99$ (Switch)

Premium: 109.99$

Kollector’s: 249.99$ (PS5, Xbox Series)

Știm și informații legate de prezentarea oficială a jocului. Se pare că Mortal Kombat 1 ar urma să-și facă apariția în cadrul următorului eveniment PlayStation Showcase care se vă desfășura pe data de 25 mai 2023. În plus, conform unuia dintre creatorii seriei (Ed Boon), jocul ar trebui să fie lansat cândva în 2023 și pare o mișcare logică. Când ai așa competiție, e și păcat să nu te alături.

 

                                                                                                                                    sursa:ZONAIT

Mortal-Kombat.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate