Sari la conținut

[Știri gaming] - Armored Core 6 este disponibil la reducere înainte de lansare


Postări Recomandate

  • Administrator

Armored-Core-6-780x470.jpg

Ok, hai că asta este nouă și ciudată. Mă uit la fiecare lansare și unele jocuri AAA intră în campanii de reduceri la câteva săptămâni după prima zi pe piață. Dar în cazul lui Armored Core 6, situația este mult mai interesantă. Jocul va fi lansat pe data de 25 august 2023, dar este deja disponibil la pre-comandă. Iar dacă alegi să-l cumperi de pe Fanatical, vei avea și o reducere de 12% din partea magazinului.

Asta înseamnă că Armored Core 6 Standard Edition este astfel disponibil la 52.79€, în timp ce versiunea Deluxe costă 61.79€. După un calcul simplu, veți descoperi că prețurile originale erau 60, respectiv 70 de euro. Iar dacă plasezi acum pre-comanda (probabil oricând, până pe vreo 24 august) vei primi și niște bonus content în joc. Un joc a cărui lansare va fi în vreo trei luni de acum înainte.

Armored Core 6 vine de la FromSoftware, creatorii lui Elden Ring

Fiind creat tot de FromSoftware, studioul din spatele lui Elden Ring, noul Armored Core 6 va folosi experiența căpătată de echipa de dezvoltare în jocurile pe care le-a creat recent. Sau cel puțin asta scrie pe pagina de Steam a jocului, ceea ce poate însemna mai multe lucruri. Fie este doar marketing și aia e, fie o să vedem un Armored Core mai Dark Souls decât suntem obișnuiți, oooori, e modul studioului de a ne spune că vor schimba elemente de bază ale jocului și ne pregătesc.

Dacă tot vorbim despre jocul ăsta, pasionații de figurine și ediții speciale au motive de bucurie. Armored Core 6 vine în două ediții speciale, fiecare cu figurina ei. Ai odată Collector’s Edition la 230€, care vine cu o figurină de 19cm, după care mai este și Premium Edition la 450€ – la banii ăștia primești aceeași figurină, dar vine la pachet și cu un garaj în care să o poți stoca. Adică completează numai bine setul. Bine, astea sunt așa, pe lângă jocul de bază, steelbook, embleme, 45 de stickere, art book cu hardcover și 40 de pagini de schițe și soundtrack-ul jocului în format digital.

SURSA : zonait.ro

 

  • Like 2
  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate