Sari la conținut

[PREDATOR] [Rejected] Cerere Unban JusT

JusTJack

Postări Recomandate

Nick:  JusT

IP: 79.119.132.134

SteamID: STEAM_0:1:459665696

Data: 29.04.2023

Adminul care te-a banat: DRaKu-ak47

Motiv: cod cica =))

Dovada: https://imgur.com/a/aig7LNG

Edit: Nici sa-mi faca poze sau sa-mi ceara wg direct ban 😃

Editat de te-n_cing
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Banul a fost dat pe motiv de wall sau ce aveai tu. Am demo cu tine in banlistu meu. M-am uitat pe tine foarte mult, nu am dat ban aiurea. Cand eram eu predator, stiai mereu pe unde vin eu, nu stiam pe unde sa vin stanga sau dreapta ca ma asteptai pe unde veneam. Multi playeri mi-au scris pe u@ ca ai wall..

Link spre comentariu

Am incercat sa te fentez, sa par ca ma duc pe o parte dar veneam pe aceasi parte si ma asteptai. Nu stau sa imi mai bat capul cu tine.  Dupa ce am vazut eu cand ma uitam la tine arata ca ai wall. Si cand nu eram predator, nici nu apucam sa trag sau sa ies ca muream imeriat.

Link spre comentariu

1 minute ago, cstefanut73 said:

Am incercat sa te fentez, sa par ca ma duc pe o parte dar veneam pe aceasi parte si ma asteptai. Nu stau sa imi mai bat capul cu tine.  Dupa ce am vazut eu cand ma uitam la tine arata ca ai wall. Si cand nu eram predator, nici nu apucam sa trag sau sa ies ca muream imeriat.

ba frate tu n-ai habar de adminat si tu mi dai mie ban aiurea pentru ca s mai bun ca tine... asta da dovada cat de mare caracter e pe tine ti-am dat wg tot timpul si ce mi-ai mai cerut unde naiba sa joc cu cod cand am steam si is si lvl 10 faceit pe cs go :)))

Link spre comentariu

Ce wg mi ai dat mie ma? Cand eu nici nu am voie sa cer wg la playeri? 😂😂.. si eu nu ti am cerut nimic. Toti playerii se plangeau in continuu pe u@ ca ai wall, iesi tragand, stii pe unde sunt toti.. 

• Dislike 1
Link spre comentariu

35 minutes ago, cstefanut73 said:

Salut. Banul a fost dat pe motiv de wall sau ce aveai tu. Am demo cu tine in banlistu meu. M-am uitat pe tine foarte mult, nu am dat ban aiurea. Cand eram eu predator, stiai mereu pe unde vin eu, nu stiam pe unde sa vin stanga sau dreapta ca ma asteptai pe unde veneam. Multi playeri mi-au scris pe u@ ca ai wall..

Wall sau ce aveai tu... hai ca e bun, m-am uitat si la demo si tot nu vad nimic de wall, faptul ca stiu mapa aia mai bine ca "Tatal nostru" nu inseamna ca s waller, si ce-mi pasa mie ce zic alti playeri daca tu stii ce ai de facut wg/poze/daca vrei iti dau discord sa-ti dau partajare, asa zic si eu pe u@ ala are aim si da-i ban din partea mea aiurea cum ai facut cu mine. Degeaba ba, degeaba tot la fel o ramas adminii de pe 1.6.

Link spre comentariu

1 minute ago, cstefanut73 said:

Ce wg mi ai dat mie ma? Cand eu nici nu am voie sa cer wg la playeri? 😂😂.. si eu nu ti am cerut nimic. Toti playerii se plangeau in continuu pe u@ ca ai wall, iesi tragand, stii pe unde sunt toti.. 

Indiferent n-ai dovada, nimic, nada, si tot nu-mi pasa ce zic ceilalti playeri. Vreau si eu o dovada concreta.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate