Sari la conținut

[Știri gaming] - Grand Theft Auto 6 - cel mai așteptat joc video al momentului ar putea fi anunțat pe 17 mai


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

GTA-6-GTA-VI-e1620035474960.jpg

 

Zvonurile și leak-urile asociate celui mai așteptat joc al momentului, Grand Theft Auto VI, au luat cu asalt mediul online și ne amintim de mega scăparea din septembrie 2022 atunci când peste 90 de clipuri cu gameplay au ajuns publicate pe net.

A fost o lovitură masivă dată celor de la Rockstar Games, care a afectat dezvoltarea jocului, dar pare că problemele au fost depășite și ne pregătim acum de un anunț oficial. În ultimele ore pe Twitter și în tot mediul online au apărut detalii despre următoarea întâlnire a investitorilor Take Two (compania mamă Rockstar Games), conferință în care este așteptat anunțul următorului joc din seria Grand Theft Auto.

Data de 17 mai este bifată în calendar drept ziua de desfășurare a acestei întâlniri și avem și extra indicii precum o serie de tweet-uri ale CEO-ului Take Two, Strauss Zelnick. Acesta a declarat că "GTA 6 va fi un moment de reamintit pentru totdeauna", fiind șanse ca oficialul să apară în noul mega hit.

Avem și detalii de la insider-ul Tez2 care susține faptul că actualizarea anuală din vară pentru GTA Online va include teasere despre GTA 6. Speculațiile sunt la punctul maxim în acest moment iar în cazul în care anunțul jocului vine pe data de 17 mai, așteptați-vă doar la o perioadă de lansare, urmând ca trailerul să vină ceva mai târziu.

Un debut comercial este așteptat în 2024, probabil în primăvară și mă aștept ca în primă fază jocul să fie disponibil doar pentru PlayStation 5 și Xbox Series X. 

 

SURSA: www.mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate