Sari la conținut

Cele mai bune jocuri video în care să testezi experiența unui Al Treilea Război Mondial


RedOne

Postări Recomandate

Președintele Donald Trump l-a ucis pe generalul iranian Qasem Soleimani, iar acum toată lumea este îngrijorată de posibilitatea lansării a celui de-Al Treilea Război Mondial.

Vineri, 3 ianuarie, președintele Donald Trump a ordonat uciderea generalului Qasem Soleimani, unul dintre cei mai temuți și repsectați militari din Orientul Mijlociu, dar și unul dintre principalii favoriți pentru funcția de președinte al Iranului.

Uciderea generalului a fost considerată de mulți drept o declarație de război din partea Statelor Unite către Iran. Situația este destul de delicată, însă posibilitatea ca acest conflict să se ridice la nivelul celor două Războaie Mondiale este una destul de mică.

Există și câteva jocuri video prin care poți simula experiența unui posibil Al Treilea Război Mondial.

Cele mai bune jocuri video în care să testezi experiența unui Al Treilea Război Mondial

Battlefield 4 (2013)

Ca o coinciență ciudată, acțiunea jocului are loc în timpul „Războiului din 2020”. Totuși, conflictul se dă între Rusia și Statele Unite. Aici, China se află în mijlocul unei lovituri de stat, dar câștigă suportul Rusiei, iar acest lucru duce la un potențial război cu Statele Unite.

Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)

Acțiunea jocului vine după evenimentele din Modern Warfare 2. Este centrat în jurul Task Force 141, care alături de Forța Delta și Serviciul Aerian Special, îl vânează pe Vladimir Makarov (antagonist din Modern Warfare 2), un terorist rus care conduce partidul ultranaționalist. El conduce mai multe atacuri teroriste în întreaga Europă, declanșând un război pe scară largă între ultranaționaliști și forțele aliate.

 World in Conflict (2007)

Este un joc RTS (real-time strategy) în care joci rolul locotenentului Parket în timpul unui conflict armat: Uniunea Sovietică invadează Europa de vest în 1989, de unde se naște Al Treilea Război Mondial. Rolul tău e să construiești strategii cu ajutorul soldaților tăi pentru a asigura victoria.

ARMA 3 (2013)

Acțiunea jocului se petrece în regiunea mediteraneană. În cadrul acesteia, NATO și Canton-Protocol Strategic Alliance Treaty, o grupare compusă din țări estice, ajung la conflict militar.

Wargame: European Escalation (2012)

Acțiunea jocului este setată într-o realitate alternativă. Aici, NATO și alianța rezultată în urma Pactului de la Varșovia au ajuns la un conflict militar în timpul Războiului Rece. Cele mai bune jocuri video în care să testezi experiența unui Al Treilea Război Mondial

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate