Sari la conținut

[Știri IT] - Xiaomi 13 Ultra a fost prezentat oficial


Tox1cMan>?

Postări Recomandate

Disponibil momentan pentru pre-comanda in China, acesta va fi disponibil si intr-o versiune pentru pietele internationale in urmatoarele luni.

xiaomi-13-ultra-1.jpg?resize=700,439&qua

Dupa cum deja ne-am obisnuit, sub brandul Ultra de obicei se ascunde ce e mai bun, iar fisa tehnica a acestuia nu dezamageste. Acesta vine cu cel mai recent procesor de la QualcommSnapdragon 8 Gen2 si va fi disponibil in variantele cu 12GB RAM/256GB stocare pana la 16GB RAM/1TB stocare. Memoria este de tip UFS 4.0.

Ecranul este de tip AMOLED cu rata de reimprospatare de pana la 120Hz care se regleaza automat in functie de continut. Diagonala este de 6.73inch, rezolutia 3200×1440 si cei de la Xiaomi spun ca este un ecran foarte luminos – atinge 2600 de niti in anumite conditii de functionare.

Inainte de a trece la camerele foto – bateria are o capacitate de 5000mAh si este compatibila cu incarcare rapida la 90W si wireless la 50W. Pe spate este prezenta o piele antibacteriana si modulul foto realizat in colaborare cu Leica.

Camera foto ar trebui sa fie deliciul acestui telefon: senzorul principal este un Sony IMX 989 de 1inch si 50MP. Acesta prezinta apertura in doi pasi ceea ce permite efecte de blur, bokeh sau obtinerea de imagine detaliata. Camera ultrawide este cu autofocus si macro, este tot un senzor Sony – un IMX 858 tot de 50 MP. Ceilalti doi senzori sunt tot de 50MP si acelasi IMX 858. Unul este folosit pentru zoom 3.2x si prezinta autofocus, iar celalalt este pentru zoom 5x. Senzorul pentru selfie este de 32MP. Toata „aparatura” este optimizata si construita in parteneriat cu Leica.

In China preturile pornesc de la 795 euro si ajung pana la 970 euro pentru versiunea de top.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate