Sari la conținut

[Stiri Gaming] Cand va fi lansat Forza Horizon 5 ?


InferNal

Postări Recomandate

  Forza Horizon 5 , cel mai recent joc din venerabila serie de curse Xbox, este nici mai mult nici mai puțin decât această promisiune – doar mai mare, mai strălucitor și, prin urmare, mult mai frumos decât predecesorii săi.

                                                                                          1680626229_484_Forza-Horizon-5-Review-Te

Forza Horizon 5  ,care este dezvoltat de Playground Games și apare oficial pe 9 noiembrie pentru Xbox și PC, este în unele aspecte Parcarea Cazinoului Monte Carlo: Jocul – Ediția a 5-a. Când nu conduceți mașini rapide pe drumuri lungi prin priveliști uimitoare, adunați o colecție de mobile obscen de scumpe fără alt scop, presupun, decât să vă uitați la ele. Și să-i pună pe alții să se uite la ei, de asemenea.

Forza Horizon 5 este în continuă creștere.  Există puține senzații tari adevărate în jocuri care vin fără captură și Forza-Miezul lui este încă, după toți acești ani, unul dintre ele: te simți cu adevărat fantastic să fii pe drumul deschis, să te îndrepti spre orizont fără nimic în minte în afară de ritmul pulsatoriu al unui cântec ucigaș și cunoștințele neîmpovărate care poți continua atâta timp cât vrei, fără nimeni și nimic în jur să-ți spună altfel.

Sursa: Click aici !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate