Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Numele dvs:Fernando_20*

Numele adminului reclamat: DRaKu-ak47 

Data si ora:6:40 dimineata

Motiv reclamatie:Fernando_20* :  :))))   DRaKu-ak47 :  ce razi ma? dupa fara motiv: 
Informatii despre Ban 
Nume: Fernando_20* 
IP: 82.77.22.253 
Motiv:  
Timp de Unban: Ban Permanent 
Nume Admin: DRaKu-ak47 
Admin SteamID: STEAM_0:1:721

Dovada (Print la consola sau demo) :https://imgur.com/a/hyBtMzg Faceti ceva va rog frumos si eu is al dracu dar el plus e si admin chiar nu i-am facut nimic ma jur pe mama.

Editat de te-n_cing
Postat

Banul trebuia sa fie de 30 min, dar din greseala am dat permanent, nu ca nu stiu, mi-a scapat degetu pe alta tasta. O sa primesti unban.

Pe viitor, nimeni nu are nimic cu tine daca iti vezi de jocul tau, si vorbesc in general, nu doar de dimineata asta. Vorbesti urat, ai tupeu cu adminii. Poate te cunosti cu unii mai vechi, da nu iti poti permite cu toata lumea.

Nu stiu care a fost intelegera ta cand ai primit unban si nu ma intereseaza, dar trebuie sa respecti regulamentul. Saptamana trecuta am avut mai mult timp la dispozitie sa fiu acasa. Te vedeam mai mereu cum injuri. Incearca, te rog, sa iti revizuiesti comportamentul, ca sa nu se mai ajunga in situatii din astea

• Mor de râs 1
Postat

Tu ai ceva cu mine tot timpu nu doar acuma

cica ti-o alunecat degetu pe permanent si ai dat amx_banmenu ai selectat si gata

Postat

Va rog sa aveti un limbaj adecvat, draku mai ales ca detii admin pe server sper sa nu se mai repete!

:locked:

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate