Sari la conținut

CS:GO - Paweł „TaZ” Mocek și-a anunțat retragerea din scena competitivă de CS:GO


dRama t i c a

Postări Recomandate

https___editorsdexertocom_wp-content_uploads_articles_taz-csgo-aristocrasy-team-roster-investment_jpg_375x0_crop_q85.jpg

 

PawełTaZ” Mocek, una dintre cele mai importante personalități ale jocului Counter-Strike, a anunțat recent că se retrage din jocurile competitive. Decizia sa a fost primită cu tristețe de comunitatea de gaming, care a fost martora performanțelor sale impresionante de-a lungul anilor.

Virtus.Pro a fost echipa de suflet a gamerului!

TaZ a început să joace Counter-Strike în urmă cu mai bine de 20 de ani, încă de la lansarea jocului original. El a făcut parte din echipa poloneză Pentagram G-Shock, care a avut performanțe remarcabile la nivel local și internațional în acea perioadă. În 2009, TaZ a fost unul dintre membrii fondatori ai echipei AGAiN, care a reușit să câștige mai multe turnee importante, inclusiv World Cyber Games.

În 2013, TaZ s-a alăturat echipei Virtus.pro, cu care a avut cele mai mari performanțe ale carierei sale. Alături de această echipă, el a câștigat două titluri Major și a obținut poziția numărul unu în clasamentul mondial al jucătorilor de Counter-Strike. Acest succes a fost un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate poloneză de gaming, care a fost inspirată de TaZ și echipa sa.

În ultimii ani, TaZ a jucat pentru diverse echipe, dar nu a mai reușit să obțină același nivel de performanță ca în trecut. În ultimul său mesaj către fanii săi, gamer-ul a explicat că decizia de a se retrage din jocurile competitive a fost una dificilă, dar necesară. TaZ a spus că   „dorește să își dedice timpul și energia pentru a dezvolta noi proiecte în domeniul gaming-ului, inclusiv coaching-ul de tineri jucători.” 

Decizia lui TaZ de a se retrage din jocurile competitive a fost primită cu multă tristețe și nostalgia fanilor din întreaga lume. Cu toate acestea, mulți îi apreciază contribuția la dezvoltarea comunității de gaming și îi vor ura mereu succes în viitoarele sale proiecte. TaZ va rămâne întotdeauna un nume important în istoria Counter-Strike și un exemplu de perseverență și pasiune pentru jocurile video.

Sursa : PROSPORT.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate