Sari la conținut

Shadow Tactics este gratuit acum pe EGS


BoGdY

Postări Recomandate

shadow-tactics.jpg

Dacă vedeți această postare în seara de 28 decembrie, atunci aveți la dispoziție 24 de ore pentru a pune mâna pe un Shadow Tactics Blades of the Shogun gratuit.

Jocul este disponibil acum pe Epic Games Store și va fi al vostru permanent dacă îl revendicați până mâine seară. În cazul în care nu ați apucat vreodată să îl butonați, sau dacă nu ați auzit de el, atunci imaginați-vă Commandos, dar cu samurai și ninja. Dacă nu știți Commandos, atunci Desperados, dar cu samurai și ninja. Dacă nici Desperados nu știți, atunci ați avut o copilărie tristă și sunteți datori sufletului vostru să jucați măcar unul dintre ele. Nu de alta, dar ambele vor avea parte în curând de remake-uri/continuări. Prin coincidență, același studiou care a făcut Shadow Tactics se ocupă de unul dintre aceste proiecte… și… cam trebuia să fie lansat Desperados 3 anul acesta, dar nu văd să fi sosit până acum.

Pe scurt. În Shadow Tactics controlați un număr foarte mic de personaje, fiecare cu trăsături, abilități și echipament aparte, și trebuie să vă furișați, să vă luptați și să cotrobăiți prin nivele felurite și foarte frumoase pentru a vă îndeplini obiectivele. Este un joc ce încurajează foarte mult salvarea frecventă, având până și un indicator ce vă arată în mod constant câte secunde au trecut de când ați salvat ultima dată.

Mâine cred că va fi gratuit The Talos Principle

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate