Sari la conținut

[Stiri Gaming] - I Am Jesus Christ


InferNal

Postări Recomandate

 Polonezii lansează un joc în care chiar tu poți fi Iisus Hristos. Jucătorii se vor lupta cu Satana și pot face miracole !
Compania poloneză de jocuri video PlayWay a anunțat o dată de lansare pentru ceea ce spune că este primul joc din lume care le permite jucătorilor să simuleze viața lui Iisus Hristos, inclusiv săvârșirea de miracole și lupta cu Satana.
Prologul – care este un joc de sine stătător și servește drept introducere în versiunea completă a jocului, ”I Am Jesus Christ” – va fi disponibil începând cu 1 decembrie, scrie publicația Notes.
Jucătorii vor putea să facă minuni și să îndeplinească misiuni, inclusiv o luptă cu Satana în deșert. Pe parcurs, jucătorii descoperă povestea lui Isus din perspectiva lui și vor putea să-i vindece pe cei bolnavi, să-i ajute pe cei nevoiași și să interacționeze cu peste 60 de personaje, inclusiv cu ucenicii lui Hristos.
„I Am Jesus Christ este inspirat de Noul Testament și speră să răspândească Evanghelia în mod unic și captivant”, au scris creatorii jocului într-un anunț pe platforma de jocuri Steam. Jocul a fost dezvoltat timp de trei ani și a implicat aproximativ 15 persoane.
Sursa : Click aici !
Trailer :  

Citat

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate