Sari la conținut

[Champion Skills] Jayce


mãdãlinZX

Postări Recomandate

Jayce_0.jpg

Jayce este un inventator genial care a jurat să protejeze Piltoverul pe calea spre progres. Avându-și mereu la îndemână ciocanul hextech transformabil, Jayce își folosește puterea, curajul și inteligența extraordinară pentru a-și apăra orașul natal. Deși cei din jur îl consideră un erou, lui nu-i place să i se acorde atenție din cauza asta. Însă are intenții bune și chiar și cei care-i invidiază talentul sunt bucuroși să se afle sub protecția lui.

Jayce_Passive.png -> CONDENSATOR HEXTECH

  • Când Jayce își schimbă arma, primește un scurt bonus la viteza de mișcare.

JayceToTheSkies.png -> PÂNĂ LA CER! / SUFLU DE ȘOC 

  • Ipostază de ciocan: sare până la un inamic, provocându-i daune fizice și încetinind adversarii. Ipostază de tun: trage o sferă de electricitate care explodează la impactul cu un inamic (sau la capătul traseului), provocându-le daune fizice tuturor inamicilor loviți.

JayceStaticField.png -> CÂMP DE FULGERE / HIPER ATAC

  • Ipostază de ciocan - Pasivă: reface mana la fiecare lovitură. Activă: creează un câmp de fulgere, provocându-le daune inamicilor aflați în apropiere timp de câteva secunde. Ipostază de tun: obține o răbufnire de energie care crește la maxim viteza de atac pentru câteva atacuri.

JayceThunderingBlow.png -> SUFLU DE TUNETE / POARTA ACCELERĂRII

  • Ipostază de ciocan: îi provoacă daune magice unui inamic și îl aruncă în spate pe o distanță scurtă. Ipostază de tun: activează o ''Poartă a accelerării'' care crește viteza de mișcare a campionilor aliați care trec prin ea. Dacă ''Suflul de șoc'' trece prin poartă, viteza, distanța și daunele proiectilului cresc.

JayceStanceHtG.png -> TUN DE MERCUR / CIOCAN DE MERCUR

  • Ipostază de ciocan: transformă ''Ciocanul de mercur'' în ''Tun de mercur'', câștigând noi abilități și rază de atac mărită. Primul atac în această formă reduce armura și rezistența la magie a țintei. Ipostază de tun: transformă ''Tunul de mercur'' în ''Ciocan de mercur'', câștigând noi abilități și crescând armura și rezistența la magie. Primul atac în această formă provoacă daune magice suplimentare.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate