• Like 2
  • UP 1
  • Ador 3
Sari la conținut

[PREDATOR] - Ban-List DRaKu-ak47

Postări Recomandate

Postat (editat)

Nume: Dragnee

Ip:   85.186.179.247 

SteamID: -

Timp: 0 

Motiv: "mars" 

tin sa mentionez ca este o persoana negativa pentru acest server!

vorbeste mult si urat, ne strica cheful de joc cu nesimtirea lui, pune intrebari proaste la misto... dupa cum a spus si spuma " pe acest sv este un vibe bun"

este si o persoana foarte enervanta

Editat de cstefanut73
Postat

Nume:   danutzxxx

Ip:      86.107.74.92 

SteamID:    STEAM_1:0:866361973

Timp:  0

Motiv:  laserspawn (de atatea ori)

Dovezi (print/demo):   din pacate nu am dovada sa atasez dar, si cu mine punea lasere si se punea spec si zicea " joaca-te"

tot am primit reclamatii de la playeri cand intram pe sv ca danut pune lasere in spawn si se baga spec... si i-am zis " o data daca mai aud de la un player ca pun lasere in spawn si te bagi spec iti dau ban"

Postat
La 11.08.2023 la 16:07, cstefanut73 a spus:

Nume:   danutzxxx

Ip:      86.107.74.92 

SteamID:    STEAM_1:0:866361973

Timp:  0

Motiv:  laserspawn (de atatea ori)

Dovezi (print/demo):   din pacate nu am dovada sa atasez dar, si cu mine punea lasere si se punea spec si zicea " joaca-te"

tot am primit reclamatii de la playeri cand intram pe sv ca danut pune lasere in spawn si se baga spec... si i-am zis " o data daca mai aud de la un player ca pun lasere in spawn si te bagi spec iti dau ban"

salut rog sa pui dovezile sau primesti -1 next remove la cei care mai posteaza ban-uri fara dovezi

Postat (editat)

Nume:  (M)(G)(K)  

Ip:    82.77.22.182

SteamID:    

Timp:  1 h

Motiv:  calm

Dovezi (print/demo):   https://imgur.com/a/c2RXKq6

este foarte nesimtit si vorbeste urat.

el sustine ca predatoru l-a omorat in spawn cu plasma, da eu nu am vazut nimic si zice ca mint si ca nu vreau sa ii dau slay.

i-am spus ca daca are vreo dovada sa o posteze pe forum si se ia acolo o decizie daca a fost omorat sau in spawn

si a tot inceput sa ma injure,etc.

adminu dauderup a fost de fata!

Editat de cstefanut73
Postat

Salut, (M)(G)(K) merita ban pentru ca vorbeste foarte vulgar pe server aseara am avut si eu probleme cu el m-a jignit chiar merita ban permanent ! 

• 2 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate