te-n_cing Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 (editat) În acest topic, postați părerile voastre despre serverul nostru! MODEL DE POSTARE De ce ai ales serverul PREDATOR? Ce îți place la serverul PREDATOR? Ce părere ai despre Staff-ul serverului PREDATOR? Acordă o nota de la 1 la 10 serverului PREDATOR: Editat Februarie 21, 2024 de te-n_cing Citează
HuGo Postat Ianuarie 2, 2024 Postat Ianuarie 2, 2024 De ce ai ales serverul PREDATOR? Îmi place acest mod Ce îți place la serverul PREDATOR? Pentru ca este o atmosfera plăcută Ce părere ai despre Staff-ul serverului PREDATOR? Părerea mea este una foarte bună Acordă o nota de la 1 la 10 serverului PREDATOR: 10 Citează
alin.baiatfin Postat Ianuarie 2, 2024 Postat Ianuarie 2, 2024 De ce ai ales serverul PREDATOR?Imi place modul si ca are chestii foarte interesante Ce iti place la serverul PREDATOR? Imi place mult modul predator si atmosfera e placuta Ce parere ai de Staff-serverului PREDATOR? Oamenii frumosii si lume buna Acorda o nota de la 1 la 10 serverului PREDATOR:10 Logic Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.