Sari la conținut

Jucător profesionist de CS:GO, prins că trișa la campionat


RedOne

Postări Recomandate

Să folosești ”coduri” în Counter Strike nu e o chestie de ieri, de azi, dar trebuie să îți placă să trăiești periculos dacă vrei să le folosești într-un campionat oficial.

Jucatul cu coduri în Counter Strike nu e deloc o practică nouă; de când te-ai apucat de joc, sigur ai avut de-a face, de-a lungul timpului, cu tot felul de codați care-ți stricau distracția. Asta dacă nu cumva erai chiar tu unul dintre ei. Asta e mai puțin relevant, că probabil erai pe vreun server clasic și doar făceai un scor mai bun, îi enervai pe alții și poate erai data afară de pe server.

Dacă te apuci să folosești un aimbot în timpul unei competiții oficiale de Counter Strike: Global Offensive, însă, s-ar putea ca lucrurile să stea altfel. Un jucător profesionist de CS:GO a fost prins în timp ce trișa în timpul jocului și a încercat să șteargă hack-ul atunci când a fost descoperit.

CSGO2ASIA@CSGO2ASIA

The exact moment when admins at #eXTREMESLAND2018 caught forsaken and he attempted to delete the hack

4,685

2:15 PM - Oct 19, 2018

Twitter Ads info and privacy

1,807 people are talking about this

Jucătorul Nikhil ”Forsaken” Kumawat, din echipa OpTic India, a fost prins că folosea un aimbot în timpul unui meci împotriva echipei vietnameze Revolution, din cadrul campionatului Extremland Zowie Asia.

După ce Kumawat a avut un parcurs suspect în joc, un oficial i-a accesat calculatorul acestuia, iar apoi l-a împiedicat să preia controlul PC-ului, pentru a șterge hack-ul.

Se pare că Forsaken folosea un aimbot, iar acesta era ascuns destul de bine în calculatorul pe care juca. Ulterior evenimentului, echipa jucătorului a fost descalificată din campionat. Situația e mult mai gravă de atât. Forsaken a fost dat afară din echipă, dar și ceilalți membri au fost eliminați de către OpTic Gaming. Oficialii se gândesc dacă jucătorul ar trebui suspendat pe viață din competițiile de CS:GO.

辛味。@liuxinwei0102

more pics of @OpTicIndia at #eXTREMESLAND2018 when forsaken was caught cheating

1,636

11:11 AM - Oct 19, 2018

Twitter Ads info and privacy

796 people are talking about this

S-ar putea ca asta să se întâmple, deoarece nu e prima oară când acesta e prins că trișează. În 2017, a fost suspendat din campionatele ESL după ce a primit un VAC ban. <span class='highlight-word'>VIDEO</span> Jucător profesionist de CS:GO, prins că trișa la campionat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate