Sari la conținut

[Champion Skills] Karma


mãdãlinZX

Postări Recomandate

Karma_0.jpg

Niciun muritor nu reprezintă tradițiile spirituale ale Ioniei mai bine decât Karma, o ființă binecuvântată cu o putere pe care puțini o pot înțelege. Ea este reîncarnarea unui suflet străvechi care s-a reîntrupat de nenumărate ori, purtând mereu cu ea amintirile din viețile anterioare. A făcut tot ce a putut pentru a-și îndruma poporul în timpuri de restriște, deși știe că pacea și armonia pot fi obținute uneori doar cu un preț considerabil – atât pentru ea, cât și pentru Ionia ei iubită.

Karma_Passive.png -> ÎNFLĂCĂRARE

  • Abilitățile ofensive ale Karmei vor reduce timpul de reactivare al ''Mantrei''.

KarmaQ.png -> FLACĂRĂ INTERIOARĂ

  • Karma lansează o sferă de energie spirituală care explodează și provoacă daune atunci când lovește o unitate inamică. Bonus ''Mantră'': pe lângă explozie, ''Mantra'' crește puterea distructivă a ''Flăcării interioare'', creând un cataclism care provoacă daune după un scurt timp.

KarmaSpiritBind.png -> FOCALIZARE

  • Karma creează o legătură între ea și un inamic-țintă, provocându-i daune și dezvăluindu-l. Dacă legătura nu este ruptă, inamicul va fi țintuit și va suferi din nou daune. Bonus ''Mantră'': Karma întărește legătura, vindecându-se și prelungind durata țintuirii.

KarmaSolKimShield.png -> INSPIRAȚIE 

  • Karma invocă un scut protector care absoarbe daunele primite și crește viteza de mișcare a aliatului protejat. Bonus ''Mantră'': energia pe care o degajă ținta augmentează scutul inițial și oferă ''Inspirație'' campionilor aliați din apropiere.

KarmaMantra.png -> MANTRĂ 

  • Karma își augmentează următoarea abilitate, pentru un efect suplimentar. ''Mantra'' este disponibilă la nivelul 1 și nu necesită un punct de abilitate.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate