Sari la conținut

N0thing lansează primul curs pentru CS:GO


BoGdY

Postări Recomandate

n0thing playing

Veteranul jucător, Jordan „n0thing” Gilbert, a lansat primul curs pentru Counter-Strike: Global Offensive. Acesta conține 35 de videouri și acoperă mai multe aspecte, precum: mecanici, strategii, comunicare ș.a. De asemenea, există și un capitol dedicat drumului lui de a deveni jucător profesionist.

n0thing playingÎn prezent, cursul este împărțit în 8 capitole și parcurgerea lui durează aproximativ 3 ore și jumătate. În acest moment se poate achiziționa la prețul de 15€ dacă accesați link-ul acesta. Dacă accesați, însă, cursul de pe pagina principală a site-ului Udemy, veți fi nevoiți să introduceți cuponul de reducere: YOUTUBE.

Despre n0thing
Americanul se joacă de 18 ani Counter Strike, începând de la versiunea 1.5. De asemenea, la nivel profesionist se joacă de aproape 10 ani, fiind, în prezent, unul dintre veteranii americani ai acestei serii. Jordan a făcut parte din cele mai cunoscute organizații din America, precum: Evil Genius, compLexity Gaming și Cloud9. După retragerea de la Cloud9 din 2017, n0thing se preocupă, în momentul de față, doar de streaming și videouri pe YouTube.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate