Sari la conținut

Modificări de economie și arme în CS:GO


BoGdY

Postări Recomandate

Noul update intitulat Hot and Cold aduce schimbări semnificative în CS:GO. Avem parte de trei hărți noi, mici modificări asupra unor arme și de asemenea, schimbări în cadrul economiei jocului.

Economie
Cea mai semnificativă modificare adusă în ultimul update de către Valve este schimbarea sistemului de bonus la jumătatea meciului. Astfel, amandouă echipe, după 15 runde jucate, vor primi bonusul de 1900$ înloc de 1400$. Cu toate acestea, bonusul maxim la runde pierdute este tot de 3400$. Această schimbare cel mai probabil ne va aduce mai puține runde de force-buy din partea echipelor ce vor pierde prima rundă din a doua jumătate a meciului.

Arme
Valve a decis că pistoalele ar trebui și acestea ajustate, astfel că CZ-75 a devenit mai puțin precis și i-a fost mărit reculul. Pe lângă acestea, durata în care reculul revine la normal a scăzut.

TEC-9 a suferit și el modificări, devenind mai precis și de asemenea și acesta a primit modificări la durata în care reculul revine la normal, fiind micșorat timpul necesar.

Totodată, SG553 și AUG au devenit mai ieftine. Prima s-a ieftinit până la 2750$ și ce-a de-a doua la 3150$.

Hărți
O nouă hartă a fost adăugată în lista Competitive denumită Austria. De asemenea, avem parte și de Biome și Subzero în modul Casual. Cea din urmă a fost creată de FMP0NE, creatorul hărții Cache. Mai jos sunt disponibile câteva poze cu hărțile Biome și Subzero.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate