Sari la conținut

[Anime] InuYasha


SERBANN

Postări Recomandate

Anul Aparitiei :  13 noiembrie 1996 

Gen: Actiune, Adventura, Fantazie, Romantic
Descriere: 

A 15-a aniversare a lui Kagome Higurashi ia o întorsătură bruscă când este trasă cu forță de un demon în vechea fântână a altarului familiei ei. Adusă în trecut, când demonii erau o priveliște obișnuită în Japonia feudală, Kagome se trezește vânată cu insistență de aceste creaturi josnice, toate tânjind după un obiect pe care îl poartă fără să știe: Bijuteria Shikon, o mică sferă care deține o putere extraordinară.

În mijlocul unei astfel de situații dificile, Kagome întâlnește un băiat pe jumătate demon pe nume Inuyasha, care o confundă cu Kikyou, o fecioară a altarului pe care pare să o deranjeze. Din cauza asemănării ei cu Kikyou, Inuyasha îi antipatie violentă față de Kagome. Cu toate acestea, după ce își dă seama de circumstanțele îngrozitoare în care se află amândoi, el își lasă deoparte ostilitatea și îi dă o mână de ajutor.

Din păcate, în timpul unei lupte pentru Bijuteria Shikon, obiectul miraculos sfârșește prin a spart în bucăți și împrăștiat pe tot pământul. Temându-se de consecințele dezastruoase ale acestui accident, Kagome și Inuyasha au pornit într-o încercare provocatoare pentru a recupera cioburi înainte ca acestea să cadă în mâinile greșite.

Sursa:Apasa aici

Imagine: 50357l.jpg

Trailer:Apasa aici

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate