Sari la conținut

Mașinăria de făcut bani, Fortnite: 1,5 milioane de dolari zilnic de pe iOS


RedOne

Postări Recomandate

Fortnite continuă să fie o mașinărie de făcut bani. Cele mai recente date de pe iOS ne arată puterea acestui joc.

Fortnite s-a lansat pe iOS pe 15 martie, iar de atunci cei de la Epic Games au încasat nu mai puțin de 300 de milioane de dolari doar de pe iOS.

În primele 90 de zile de la lansare, perioadă în care accesul s-a făcut doar pe bază de invitație, jucătorii de Fortnite pe iOs au cheltuit 100 de milioane de dolari, potrivit raportului firmei de cercetare Sensor Tower. În acestă perioadă jocul nu a reușit să depășească Clash Royale la încasări, dar la bătut la următoarea analiză.

Așadar, în 200 de zile, jucătorii Fortnite pe iOS au cheltuit 300 de milioane de dolari. Asta înseamnă că Epic Games a încasat în fiecare zi în jur de 1,5 milioane de dolari. În aceeași perioadă, jucătorii de Clash Royale au cheltuit 228 de milioane de dolari, cei de Honor of Kings puțin peste 120 de milioane de dolari, iar cei de la Knives Out au dat 114 milioane de dolari.

Cu toate acestea, Pokemon Go este în continuare jocul care a reușit să ajungă primul la borna de 300 de milioane de dolari, în doar 113 zile. Rivalul Fortnite, PUBG Mobile a atins venituri de 47 de milioane de dolari, veniți de pe platforma Apple, de când a început să ofere posibilitate a a face achiziții în aplicație, adică acum 173 de zile.

65% din suma din cele 200 de zile a venit de la utilizatori din Statele Unite, iar de când Epic Games a lansat sezonul 6 de Fortnite, în urmă cu puțin timp, jucătorii au cheltuit în jur de 2,5 milioane de dolari zilnic.

Jocul a ajuns pe Android pe 9 august, odată cu lansarea oficială a Samsung Galaxy Note 9, iar de atunci a devenit disponibil treptat pe mai multe telefoane cu Android. De atunci până acum creatorii jocului au strâns 60 de milioane de dolari de la jucători. Mașinăria de făcut bani, Fortnite: 1,5 milioane de dolari zilnic de pe iOS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate