Sari la conținut

[CS:GO] - Counter-Strike: GO, nou record de jucători la 11 ani de la lansare


dRama t i c a

Postări Recomandate

counter-strike-global-offensive-game-hd-wide-wallpaper_jpg_375x0_crop_q85.jpg

 

Counter-Strike: Global Offensive continuă să înregistreze cifre incredibile pe Steam, cu un nou număr record de utilizatori conectați.

 

Counter-Strike: Global Offensive continuă să înregistreze cifre incredibile în ceea ce privește activitatea și numărul de jucători online, cu un nou record de 1.320.219 utilizatori conectați simultan, înregistrat în urmă cu doar câteva ore, la 11 ani de la lansarea jocului.

 

Această cifră depășește recordul anterior de 1.308.963 de jucători, stabilit în urmă cu trei ani, dar este cu adevărat remarcabil faptul că jocul continuă să înregistreze aceste cifre în ciuda faptului că a fost lansat în urmă cu peste 10 ani. Dacă vedem  versiunea inițială a jocului Counter-Strike, trebuie să ne întoarcem până în 1999, când modulul Half-Life a devenit atât de popular încât a devenit un joc separat.

 

După 23 de ani, Counter-Strike continuă să domine clasamentul Steam în ceea ce privește numărul de utilizatori conectați, bazându-se pe o comunitate uriașă. Cu toate acestea, Counter-Strike: Global Offensive continuă să fie bazat exclusiv pe PC și în special pe Steam, ceea ce face ca aceste rezultate să fie cu atât mai impresionante.

 

Este greu să ne gândim la o legătură precisă cu evenimentele care ar fi putut duce la un număr de jucători mai mare decât de obicei, dar este probabil ca semifinalele ESL de la Intel Extreme Masters Katowice 2023 să fie cauza rezultatelor din această perioadă, având în vedere că acestea sunt întotdeauna foarte populare pe Twitch.

 

După atâția ani, Counter-Strike: Global Offensive continuă să fie un gigant în eSport, fiind un shooter first-person dedicat unui multiplayer competitiv de profil înalt, plus faptul că este free-to-play îl face deosebit de popular.

 

Sursa MULTIPLAYER.IT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate