Sari la conținut

[Stiri IT] Youtube va transmite si programe TV


Santiago.

Postări Recomandate

Youtube va transmite si programe TVYoutube va transmite si programe TV

youtube-tv-cnet-2021-41-tv-phone.jpg

  • Cine spunea ca TV-ul o sa moara? Se transforma, iar Youtube vrea sa transmite si canale TV. Youtube discuta cu diverse companii pentru a aduce pe platforma lor emisiuni TV celebre.

Dacă au răbdare să vadă numeroasele reclame afișate, utilizatorii vor putea să urmărească gratuit pe YouTube diverse canale tradiționale de televiziune.

YouTube se inspiră de la televiziunea tradițională prin cablu și de la platforme de streaming precum Roku și Pluto TV, pentru a scoate în față o nouă formă de conținut care suportă reclame digitale.

Platforma de streaming deținută de Google testează un „hub” cu posturi de televiziune tradiționale, de unde utilizatorii pot alege și schimba rapid între canale.
Posturile vor putea fi accesate gratuit, însă, transmisiunea va fi întreruptă cu reclamele vândute de YouTube. Conform surselor citate de WSJ, YouTube negociază în prezent cu companii precum Lionsgate și A&E.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre viitorul serviciu, însă, cel mai probabil, YouTube va împărți veniturile din reclame cu companiile care dețin posturile TV difuzate astfel.
Aceleași surse susțin că lansarea serviciului va avea loc anul acesta. Este posibil ca, la început, acesta să fie disponibil doar în Statele Unite.


->SURSA<-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate