Sari la conținut

[Stiri IT] THE ROG SWIFT PRO PG248QP BLAZES A 540HZ TRAIL FOR NEXT-LEVEL PRO GAMING


Santiago.

Postări Recomandate

THE ROG SWIFT PRO PG248QP BLAZES A 540HZ TRAIL FOR NEXT-LEVEL PRO GAMING

1672711591633.webp

  • De ani de zile, ROG a urmărit în mod constant cele mai mari rate de reîmprospătare pe care le putem integra într-un monitor. În 2012, am lansat primul afișaj de 144 Hz din lume, care a devenit standardul pentru jocurile pe computer cu reîmprospătare ridicată. Dar nu ne-am oprit aici, lansând primul ecran NVIDIA G-SYNC de 240 Hz în 2017 și primul afișaj de 360 Hz în 2021. Dar știm că jucătorii competitivi vor întotdeauna să depășească limitele sportului lor, așa că anul acesta prezentăm ROG Swift Pro PG248QP, care se reîmprospătează la o frecvență de 540 Hz, pentru un joc mai fluid și mai clar ca niciodată.

167271167295.webp

Anul trecut, ROG a anunțat că lucreaza la un afișaj de 500 Hz, iar ROG Swift Pro PG248QP este rezultatul acestei eforturi. Am reușit să overclockăm acest panou Full HD de 24,1 inchi peste specificațiile noastre originale, pentru a rula la o rată de reîmprospătare incredibilă de 540 Hz, activată de un nou panou Esports TN (E-TN), conceput pentru ca jucătorii profesioniști să joace cât mai bine. Un procesor G-SYNC elimină bâlbâielile și ruperea ecranului pentru a vă asigura că țineți mereu ochii pe poziția inamicului, în timp ce analizatorul NVIDIA Reflex încorporat captează latența sistemului end-to-end, astfel încât să vă puteți modifica setările pentru cel mai rapid posibil. reactii. Și vorbind despre latență, soluția ESS Codec scade și latența audio, cu capacitatea de a îmbunătăți efectele surround virtuale, împușcăturile și pașii.

Am inovat chiar și pe suportul afișajului. Picioarele suportului ies și se blochează în poziție, oferind o bază largă pentru sprijin sau pliere pentru o amprentă mai compactă pe birou. Acest lucru vă permite tastaturii și mouse-ului să se apropie de afișaj și să vă aducă cu adevărat în zonă, astfel încât să nu ratați niciodată fotografia. Pentru mai multe informații despre prețuri și disponibilitate pentru ROG Swift Pro PG248QP, contactați reprezentantul local ASUS. Pentru mai multe informații despre prețuri și disponibilitate pentru ROG Swift Pro PG248QP, contactați reprezentantul local ASUS.

->SURSA<-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate