Sari la conținut

[Update] Patch Notes 13.1


Jett

Postări Recomandate

 Bun-venit în sezonul 2023 din League of Legends!

Sperăm că v-ați familiarizat cu schimbările din presezon, deoarece noul sezon de LoL începe pe 10 ianuarie (și odată cu el începe și ascensiunea voastră ranked)! Acest patch introduce câteva schimbări importante pentru ranked (de exemplu, seriile de promovare nu mai au 5 meciuri, ci 3), deci nu ratați secțiunea ''Sisteme competitive'' de mai jos. În plus, cu această ocazie continuăm seria de echilibrări din presezon, introducem o actualizare medie pentru Jax, conținut nou în magazinul mitic și ajustăm sistemul jetoanelor de rambursare.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și în 2023! Spor la urcat în clasament!

Patch-ul 13.1 este primul patch de echilibrare pentru Atacul monștrilor!, noul set din TFT. Acest patch introduce și primul mod de joc temporar pentru TFT (evenimentul ''Gala selenară'') și alte noutăți, pe care le puteți găsi în notele patch-ului de aici! 

Rezumat Patch Notes 

LOL_13.1_Patch-Highlights_TW_1920x1080_T


Skin-urile Irelia creatoare de mituri, Galio creator de mituri, Garen creator de mituri, Sivir creatoare de mituri, Zyra creatoare de mituri și Sivir creatoare de mituri (Prestigiu) vor fi disponibile începând cu 12 ianuarie 2023.


Sursa : https://www.leagueoflegends.com/ro-ro/news/game-updates/patch-13-1-notes/








 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate