Sari la conținut

Half-Life: Alyx, anunțat oficial: cum arată cel mai spectaculos joc de la Valve


BoGdY

Postări Recomandate

Half-Life: Alyx, anunțat oficial: cum arată cel mai spectaculos joc de la Valve

În funcție de vârsta pe care o ai, ai fi surprins să afli că au trecut mai mult de 12 ani de când am avut parte de un nou Half Life. Cu toate acestea, cei de la Valve sunt de părere că brandul cu pricina este suficient de puternic încât să se justifice o investiție semnificativă într-un nou titlu.

Noul joc va fi intitulat Half Life Alyx și va fi disponibil doar în format de realitate virtuală pentru amatorii acestui trend. Când am auzit prima oară de Alyx, nu era foarte clar dacă titlul va fi mai degrabă o demonstrație tehnologică decât un joc complet, dar se pare că fanii au parte de o veste bună. Jocul va fi unul întreg, iar acțiunea se va petrece înaintea evenimentelor din Half Life 2. 

În contextul în care Valve are o lungă istorie când vine vorba de realizarea unor jocuri de foarte bună calitate, este improbabil ca acesta să fie o excepție de la regulă. Din păcate, limitarea experienței doar pentru VR s-ar putea să frustreze o parte din fanii dezvoltatorului.

Chiar și așa, Half Life Alyx este programat pentru lansare în luna martie a anului viitor pe Steam. Pentru că este un joc de PC, nu-l vei putea juca decât pe kiturile de realitate virtuală compatibile cu Windows. Precomenzile au fost deblocate, iar jocul te costă 59,9 dolari. În cazul posesorilor de Valve Index VR Headset, viitorul Half Life va fi disponibil gratuit. Nu există niciun indiciu conform căruia Valve va realiza o versiune non-VR a titlului și nici o versiune pentru alte platforme în afara PC-urilor cu Windows.

În privința poveștii, Half-Life: Alyx va spune povestea lui Alyx Vance și a tatălui ei, Ely, în timp ce se înfruntă cu Combine, rasa extraterestră care a cucerit planeta noastră.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate