Sari la conținut

Bioshock, una dintre cele mai populare francize, va avea parte de o continuare


BoGdY

Postări Recomandate

Bioshock, una dintre cele mai populare francize, va avea parte de o continuare

2K Games a făcut un anunț foarte important în urmă cu scurt timp. Compania a dezvăluit înființarea unui nou studio intitulat Cloud Chamber. Printre alte proiecte, acesta din urmă se va ocupa în principal de realizarea unei continuări pentru seria Bioshock. Ca referință, Cloud Chamber va avea două sedii, în California și Montreal, iar poziția de lider îi va reveni veteranului industriei Kelley Gilmore, cu experiență în titluri precum Civilization sau XCOM.

În același proiect vor fi implicați și câțiva realizatori ai jocurilor anterioare din seria Bioshock. Lista include nume precum Hoagy de le Plante, Scott Sinclair și Jonathan Pelling. Creatorul principal al seriei, Ken Levine lipsește însă din ecuație, absența sa fiind motivată de angajarea la Ghost Story Games. În consecință, ar trebui să existe diferențe majore față de spiritul, esența și tonul jocurilor originale, în comparație cu noul titlu.

Se va păstra în schimb mediul ambiant și tematica pe care ai ajuns să o asociezi cu Bioshock, în cazul în care ai experimentat vreun joc din serie. Conform unui interviu acordat publicației GamesRadar, ar trebui să poți revizita unele dintre lumile fantastice care ți-au marcat adolescența, precum orașul Rapture de sub apă sau orașul plutitor Columbia. Acelea sunt ”o partea extrem de importantă a experienței de gameplay”. Chiar și așa, Kelley Gilmore a insistat asupra faptului că există o sumedenie de direcții creative care pot fi explorate în viitoare titluri. Nu este exclus să vedem un oraș complet nou în viitorul Bioshoc.

Zvonuri pe marginea unui nou joc Bioshock au început încă de acum câțiva ani. Unii au fost de părere că a început munca la el la scurt timp după încheierea realizării Mafia 3. Ca urmare, o eventuală lansare s-ar putea să nu fie neapărat foarte departe. O dată exactă nu a fost însă făcută publică.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate