Sari la conținut

[UPDATE]Patch Notes 12.23


Jett

Postări Recomandate

Patch Notes 12.23

Bun-venit la patch-ul pentru ARAM/post-presezon! În această săptămână, facem câteva modificări importante pentru Abisul Urletelor (Porți de gheață, reparații pentru pod și elemente de decor), deci nu ratați primul nostru Clash ARAM (intrarea este gratuită)! Acest patch introduce o nouă serie de schimbări după presezon, care vor ajuta tancurile care nu se descurcă bine și vor reduce puterea unor jungleri dominanți (Mordekaiser). În plus, odată cu acest patch sosește și o actualizare-șoc pentru Zeri.

(Nota autorului: notele acestui patch sunt destul de stufoase, deoarece mulți dintre noi luăm concediu la sfârșitul lui decembrie. Probabil că o să lansăm niște actualizări între patch-uri înainte și după vacanță, deci dacă apar probleme serioase, ne vom strădui să le rezolvăm. Mulțumim pentru răbdare!)

Vă mulțumim că ne-ați fost alături în 2022 și de abia așteptăm să jucăm împreună și în 2023!

Apropo, odată cu acest patch se lansează și cel de-al optulea set pentru TFT! Setul ăsta chiar este un monstru, deci nu ratați notele patch-ului pentru TFT (le puteți citi aici)! 

(Un mic rezumat al update-ului)
LOL_12.23-PatchNotes-Infographic_1920x10
Skin-urile Diana, binecuvântarea iernii, Warwick, binecuvântarea iernii, Swain, binecuvântarea iernii, Zoe, binecuvântarea iernii, Shaco, binecuvântarea iernii, Zilean, binecuvântarea iernii, Warwick, binecuvântarea iernii (Prestigiu) și Mordekaiser, cavalerul cenușiu sunt disponibile.

Actualizari Pentru ARAM.
WyPM7oG.png
Actualizari pentru Iteme
zivFeZO.png

Sursa (Acest update a fost lansat pe data de 14 Decembrie)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate