Jump to content

[Anime] Another

Sunryse

Recommended Posts

Posted

Anul Aparitiei : 2012

Gen: Horror, mister, supranatural, suspans

75509.jpg

Descriere:

În clasa 3-3 de la liceul Yomiyama, Kouichi Sakakibara, elev transferat, se întoarce la școală după o perioadă de timp în care a absentat din motive medicale. Printre noii săi colegi se află și Mei Misaki, o fată cu un petic pe ochi, pe care a întâlnit-o la spital în acea perioadă. Din motive necunoscute pentru studentul transferat, toți colegii de clasă îi neagă existența fetei; aceștia îl avertizează în privința ei și că nu ar trebui să stea cu „lucruri” care nu există.

În ciuda acestor avertismente, Kouichi se împrietenește cu Mei și declanșează astfel un lanț de decese terifiante și ieșite din comun în rândul colegilor săi de clasa. Povestea care stă în spatele acestor evenimente sumbre se învârte în jurul unui fost student al clasei 3-3, însă detaliile sunt necunoscute.

Pentru a elucida misterul din spatele acestor evenimente și pentru a pune capăt blestemului abătut asupra clasei 3-3  în căutarea unor răspunsuri, Mei și Kouichi se vor lovi de numeroase pierderi, rând pe rând. Întreaga acțiune trece de la panică și groază până la scene de măcel între colegi.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=KJBWedpRPlQ

Sursă: MAL - Another

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy