Sari la conținut

[Stiri gaming] Suicide Squad: Kill The Justice League, dată oficială de lansare. Batman va fi inclus în joc


The Guardian

Postări Recomandate

Pe scena de la The Game Awards 2022, Warner Bros. Games și studioul Rocksteady au prezentat un nou trailer pentru Suicide Squad: Kill The Justice League, confirmând și data de lansare a jocului: 26 mai 2023. Prin intermediul secvențelor de mai jos, a fost dezvăluită și prezența lui Batman în joc, interpretat de actorul Kevin Conroy, din păcate dispărut dintre noi luna trecută.

Batman-Suicide-Squad.webp

În noul joc, unitatea Task Force X (cunoscută și drept Suicide Squad), formată din Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark, este însărcinată de către Amanda Waller cu o misiune aparent imposibilă: eliminarea super eroilor din Justice League. Acțiunea va avea loc în orașul Metropolis, prezentat sub forma unui mediu de joc open-world, pe fondul unei invazii extraterestre.

Noua creație a celor de la Rocksteady (responsabili pentru trilogia Batman Arkham) a fost concepută pentru a fi abordată fie multiplayer co-op cu până la patru jucători, fie single player, utilizatorul având posibilitatea de a comuta între cei patru eroi jucabili după cum dorește.

Gameplay-ul din Suicide Squad va permite alegerea între cei patru răufăcători recrutați de Amanda Waller în Task Force X: Harley Quinn (Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (Floyd Lawton), Captain Boomerang (Digger Harkness) și King Shark (Nanaue), fiecare cu propriile abilități și seturi de mișcări speciale.

Suicide Squad: Kill the Justice League va fi lansat pe 26 mai 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

 

Sursa: Go4Games

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate