Sari la conținut

[Știri IT] - HUAWEI lansează nova Y61, un nou telefon de buget cu camere bune și autonomie pe măsură


Apollo22 @ LCS

Postări Recomandate

image.png.da5ef6072c3b22776d29431af6d2b883.png
 

Vine Crăciunul, iar asta înseamnă că urmează vremea cadourilor. Fie că ești în căutarea unui dar potrivit pentru cineva drag sau vrei să-ți schimbi telefonul în perioada aceasta, e bine să știi că HUAWEI a lansat un nou model: nova Y61.

Printre funcțiile cele mai importante se numără sistemul de camere AI de care HUAWEI nova Y61 dispune. Cele trei lentile de pe partea din spate, coordonate de camera principală de 50MP, îți permit să faci fotografii bune și clare. Camera de profunzime este numai bună pentru pozele portret iar camera macro îți permite să te apropii foarte mult de subiectul pe care vrei să îl fotografiezi.

Pe lângă asta, modul Super Night Shot te ajută să capturezi mai ușor scene noaptea, iar algoritmul de reducere al zgomotului multi-frame se asigură că fiecare poză pe care o faci iese bine.

Ecranul are rezoluția de 1600 x 720p iar bateria cu care este echipat HUAWEI nova Y61 este de 5.000 mAh și este suficient de mare încât să îți ajungă toată ziua fără probleme. Cu o singură încărcare, HUAWEI nova Y61 suportă 9,5 ore de jocuri, 25 de ore de apeluri telefonice, 13,5 ore de navigare pe internet și 13,3 ore de streaming video pe YouTube. În plus, cu HUAWEI SuperCharge de 22,5W poți să-ți încarci telefonul mai repede față de alte modele din aceeași categorie.
image.thumb.png.fa268f930ab2db8871de7486063f5ee7.png
Telefonul este disponibil în trei culori: Mint Green, Sapphire Blue și Midnight Black și îl poți cumpăra chiar acum pentru prețul de 899 de lei. Până pe 7 decembrie, HUAWEI a pregătit și o campanie pentru noul nova Y61. Toți cei care achiziționează acest nou model de telefon inteligent și se abonează la newsletter vor primi un cupon în valoare de 50 de lei, pentru noul produs; posibilitatea plății produsului în 3 sau 6 rate fără dobândă. De asemenea, oricine va cumpăra noul nova Y61 de pe Magazinul 
Online HUAWEI Store va fi înscris automat la tragerea la sorți pentru o pereche de căști FreeBuds Lipstick.

Sursa Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate