Sari la conținut

[Stiri GAMING] God of War Ragnarok este cel mai bine vândut joc exclusiv al Sony din toate timpurile


Z1nNN

Postări Recomandate

Dj28J1f.jpg

 

Când vine vorba despre succesul unui joc, recenziile criticilor joacă un rol foarte important. Adesea, aceste recenzii sunt publicate fix în ziua lansării, iar dacă scorurile sunt proaste, oamenii nu o să se înghesuie să cumpere un titlu.

Desigur, au fost și jocuri care au fost un succes din punct de vedere al review-urilor dar nu s-a vândut deloc bine, sau invers. Dar God of War Ragnarok nu este așa. Criticii l-au iubit (inclusiv Marinake, care i-a acordat un 10 perfect) și se pare că și fanii sunt de aceiași părere.

Așa se face că God of War Ragnarok este cel mai bine vândut joc exclusiv din toate timpurile. Conform unei postări făcute pe contul oficial de Twitter al Playstation, 5,1 milioane de copii s-au vândut doar în prima săptămână de la lansare.

 

Click aici pentru mai multe informatii!

 

Bineînțeles, lucrurile nu se vor opri aici. Faptul că este disponibil și pe Playstation 4 (care s-a vândut în aproape 120 de milioane de exemplare) va crește scorul și mai mult. Și deși mai avem de așteptat până la, zic eu, inevitabila lansare God of War Ragnarok pe PC (care sper să aibă loc în următorii doi ani), această versiune va crește și mai mult numărul vânzărilor.

Dar asta nu e tot. În ultima vreme, vorbim din ce în ce mai rar despre un titlu console seller. Primul Xbox a avut Halo și Nintendo Switch a avut The Legend of Zelda: Breath of the Wild, spre exemplu, și cred că asistăm la asta și aici. Cu cât consolele Playstation 5 devin disponibile pe o scară mai largă, cu atât oameni o vor cumpăra ca să vadă cum se termină aventura lui Kratos și a lui Atreus în mitologia nordică.

God of War din 2018 s-a bucurat și el de succes, iar faptul că această continuare îmbunătățește fiecare aspect al predecesorului său este un lucru al naibii de bun, și sunt convins că asta va propulsa Ragnarok în vârful clasamentului general de vânzări din toate timpurile.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate