Sari la conținut

[CS:GO] - Outsiders câștigă turneul IEM RIO MAJOR 2022


dRama t i c a

Postări Recomandate

20221114-091321.jpg

 

Outsiders a câștigat IEM Rio 2022 CS:GO Major, învingând Heroic în marea finală.

Aceasta este prima victorie majoră pentru Outsiders, care au intrat în turneu ca fiind oarecum defavorizați. Cu toate acestea, majoritatea echipelor de top din lume s-au clătinat la începutul turneului, ca în finala să ajungă cele doua echipe Outsiders și Heroic.

 

Dar când cele două echipe defavorizate s-au concentrat pe marea finală, nu au dezamăgit. Outsiders au fost cei care au câștigat prima hartă pe Mirage cu un scor de 16-12. Aceasta a fost harta aleasă de Outsiders, echipele îndreptându-se spre Overpass pentru cea de-a doua hartă a marii finale.

 

Pe Overpass, Heroic a început bine, dar imediat ce Outsiders au dovedit ceea ce pot , a fost clar că au avut avantajul primei reprize, având un avans de 12-3. Heroic a început din nou bine repriza secundă, dar odată ce Outsiders a reușit să le dovedească și de data aceasta ,  calitatea, reușind să ia rundele necesare pentru a câștiga harta, meciul și trofeul Major.

 

Outsiders au ajuns în finală după ce au trecut de faza challengers, unde au avut un scor de 3-1.

Ei au pierdut în fața lui Mouz în primul meci al evenimentului, dar apoi au continuat să învingă IHC Esports, Team Vitality și Fnatic pentru a se califica în etapa Legends. În etapa Legends, au pierdut din nou primul meci, de data aceasta împotriva celor care vor ajunge în finală, Heroic, înainte de a învinge Ninja in Pyjamas, Team Spirit și, în cele din urmă, de a-și lua revanșa în fața lui Mouz pentru a-și asigura un loc în sferturile de finală.

În etapa de playoff, au învins Fnatic cu 2-0, înainte de a se întâlni a treia oară cu Mouz și de a câștiga cu 2-1, ajungând în finală.

 

Sursa : Click pentru sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate