Sari la conținut

[Stiri GAMING] Fanii Resident Evil o să fie încântați: Capcom pregătește varianta VR


Z1nNN

Postări Recomandate

VyBnXsw.jpg

 

În iunie, Sony a anunțat că Resident Evil Village va primi o lansare PS-VR2 completă cu 4K, urmărire vizuală, audio 3D și toate celelalte fantezii pe care un versiunea modernă VR aduce. Oricât de mult ne-am dori ca unul dintre cele mai bune jocuri de groază de pe PC să beneficieze de același tratament pe platforma noastră aleasă, având în vedere că lansarea VR a lui Resident Evil 7 nu a făcut încă saltul, părea puțin probabil.

Pana acum. Redditor u/LitheBeep a analizat un indiciu că Village VR ar putea ajunge la PC până la urmă. În executabilul jocului au găsit referiri la PSVR urmate de „OpenVR”, „OculusTouch”, „OculusVR” și „OculusRemote”, precum și șirul „autoLaunchSteamVROnButtonPress”.

 

Poate avem noroc de data asta

De asemenea, el subliniază că, pe 28 octombrie, Capcom a actualizat etichetele magazinului Steam din Resident Evil Village pentru a adăuga una pentru „VR”. În timp ce etichetele de magazin pot fi adăugate de utilizatorii Steam, editorii pot adăuga sau elimina ei înșiși. Acest lucru este un aspect important de marketing, deoarece aceste etichete determină dacă un joc va apărea în secțiunea „mai mult ca acesta”, precum și dacă va fi evidențiat în casetele „recomandat pentru tine”, vânzări tematice și așa mai departe.

Cu toate acestea, pentru a turna puțin scepticism peste focului de zvonuri, este de remarcat că Capcom a adăugat și eticheta VR la Resident Evil 7 în iunie 2017 și încă așteptăm pentru ca asta să se ridice la orice. În plus, analizând istoria sa pe SteamDB, eticheta VR a fost adăugată pentru prima dată la Village în mai 2021 înainte de a fi eliminată și apoi adăugată din nou de mai multe ori.

Până când se face un anunț oficial, va trebui să ne descurcăm cu modulul care adaugă suport VR pentru Resident Evil Village. Este opera modderului Praydog și funcționează și cu Resident Evil 2, Resident Evil 3 și Resident Evil 7.

 

Recent lansat Resident Evil Village DLC Winter’s Expansion a inclus o cameră la persoana a treia, personaje suplimentare pentru modul Mercenaries și un scenariu de poveste în care o jucați pe fiica lui Ethan, Rose.

 

playtech.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate