Sari la conținut

[Stiri GAMING] Evil Dead: The Game va fi disponibil gratuit pe Epic Games Store


Z1nNN

Postări Recomandate

xATwbGh.jpg

 

Dacă tot e perioada Black Friday și avem reduceri la tot felul de produse, de la componente pentru calculator la mașini și case, azi vreau să-ți spun și despre cea mai mare reducere dintre toate: aia de 100%, adică gratis. Vorbesc, bineînțeles, despre jocurile oferite gratuit pe Epic Games Store, iar un titlu foarte interesant va fi disponibil în perioada următoare.

Între 17 și 24 noiembrie vei putea descărca și păstra pe vecie Evil Dead: The Game este un titlu lansat în luna mai a acestui an și se folosește de genul multiplayer-horror popularizat de Dead By Daylight în moduri interesante.

La fel ca în Dead By Daylight, o echipă formată din până la patru jucători trebuie să lucreze împreună pentru a completa un ritual care curăță planeta de tot ce rău, iar un monstru controlat de al cincilea jucător încearcă din răsputeri să îi oprească, folosindu-se de metode mai mult sau mai puțin ortodoxe și ceva sperieturi.

Evil Dead: The Game are pe Metacritic scorul de 76/100 pe PC, ceea ce este de-a dreptul respectabil, iar mai toate review-urile au multe cuvinte de laudă de spus. Unul dintre principalele motive pentru care Evil Dead: The Game a fost depunctat a fost lansarea cu probleme, dar se pare că acum, la câteva luni bune după ce jocul a ieșit, rulează mai bine iar bug-urile par să fie din ce în ce mai puține.

Următorul joc gratuit de pe listă este Dark Deity, un tactical role-playing game (RPG) lansat anul trecut. Finanțat prin KickStarter, acest joc a fost descris drept o scrisoare de dragoste adresată RPG-urilor Fire Emblem din trecut, iar asta nu poate fi decât un lucru bun.

În acest moment, Dark Deity are un scor de 80/100 pe Metacritic, deci nu este nici pe departe un joc rău, iar dacă îți plac genul de jocuri în care fiecare mișcare contează, merită să încerci și acest titlu, mai ales că este gratuit în perioada 17-23 noiembrie.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate