Sari la conținut

[Stiri GAMING] DLSS 3 continuă să fie implementat în tot mai multe jocuri


Z1nNN

Postări Recomandate

CJTOlZB.jpg

 

Odată cu lansarea DLSS 3 pentru plăcile video din seria RTX 4000, NVIDIA a arătat lumii că, dacă ești suficient de avansat, poți dubla cadrele pe secundă dintr-un joc destul de ușor. Vorbesc despre funcția principală a DLSS 3, aceea de frame generation. Practic, această funcție rulează pe bază de un AI care generează câte un cadru nou pe care îl bagă între frame-urile obișnuite, totul bazat pe imaginea din cadrul precedent randat de calculator și astfel, numărul fps-urilor se poate dubla.

În total, peste 35 de titluri au anunțat că vor include această funcție, dintre care 8 au fost lansate până acum. Luna aceasta, alte 5 jocuri se alătură listei. Acestea sunt:

F1 22 – update disponibil acum, performanță dublată

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch – disponibil acum, performanță dublată

Microsoft Flight Simulator – disponibil acum în beta, ajunge pe 11 noiembrie împreună cu lansarea lui Microsoft Flight Simulator Sim Update 11 și Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed – se lansează pe 15 noiembrie, performanță dublată

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – se lansează pe 18 noiembrie

Pe lângă titlurile menționate mai sus, alte 5 au mai primit suport pentru DLSS 2 Super Resolution, care oferă performanțe mai bune și timpi de răspuns mai mici decât DLSS 3. Acestea sunt:

Sackboy: A Big Adventure

PGA TOUR 2K23

Crossout: Supercharged

WRC Generations – The FIA WRC Official Game

The Chant

Până în prezent au fost lansate peste 240 de titluri care suportă DLSS, și trebuie să recunosc că îmi place să văd cum numărul lor crește constant. Asta este o asigurare din partea NVIDIA că această tehnologie, pe care eu o activez când mă joc ori de câte ori am ocazia, este dezvoltată și integrată constant, ceea ce este doar un lucru bun.

Îți las mai jos și câteva tabele care îți arată cu cât crește DLSS 3 numărul de cadre pe secundă în jocuri:

 

6eBb2zV.png

Destroy All Humans! 2

 

Mpk7C8T.png

Microsoft Flight Simulator

 

QqWzYPP.png

F1 2022

 

Dacă toate astea suna bine și vrei să te joci și tu cu DLSS în titlul tău preferat, tot ce trebuie să faci e să te asiguri că jocul pe care vrei să-l joci suportă această tehnologie și să ai instalat cel mai nou driver disponibil pentru placa ta video.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate