Sari la conținut

[Stiri IT] Sony redesenează Xperia 1 și Xperia 5 ca să facă loc pentru camere mai mari


Apollo22 @ LCS

Postări Recomandate

image.png.7df1ee4cb3500886bd82250a325e476e.png
 

Nu mai este o surpriză că Sony știe ce face când vine vorba de camere. Fac camere foto și video mirrorless de ani de zile, iar modelele lor sunt unele dintre cele mai apreciate de pe piață și inclusiv noi, la Zona, folosim camere Sony pentru YouTube. Nu era niciun dubiu că acest pedigree pe partea de camere profesionale va inspira și divizia de telefoane a producătorului japonez.

Și uite așa se face că un leak relatat de NotebookCheck dezvăluie faptul că inginerii și designerii de la Sony sunt nevoiți să redeseneze și să regândească atât modelul Xperia 1 Mark V, cât și Xperia 5 Mark V, pentru a acomoda un sistem de camere mult mai potent decât cel instalat pe generațiile anterioare. Mai mult, se pare că ambele modele vor fi echipate cu un senzor mare de un inch pe camera principală, un upgrade semnificativ față de dispozitivele Mark 4.

Un alt zvon care circulă pe internet este acela că noile telefoane Sony vor avea cel mai puternic sistem de difuzoare puse vreodată pe un telefon. Mai mult, se poate ca următorul Sony Xperia 1 Mark V să aibă și un scanner de amprentă sub ecran, înlocuind astfel senzorul amplasat în butonul de power de pe Mark IV.

Cel mai credibil zvon este că atât Xperia 1 Mark V cât și Xperia 5 Mark V vor fi echipate cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2, ceea ce nu e de mirare, ținând cont că vorbim aici despre telefoane high-end, care costă mult. O variantă mai mică și mai ieftină, denumită Xperia Ace, ar putea să-și facă locul în lineup-ul lui Sony, ceea ce ne dă de înțeles că Sony are planuri mari când vine vorba de piața de telefoane mobile.

Sursa Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate