Sari la conținut

[Stiri IT] Google închide definitiv aplicația Street View


Z1nNN

Postări Recomandate

JHjqa3C.jpg

 

Iată că, după ce ieri vorbeam despre cum Google închide serviciul Hangouts, astăzi vorbim despre aplicația de Street View, pe care Google o va închide definitiv. Mai exact, începând cu data de 21 martie 2023, aplicația nu va mai putea fi descărcată din Play Store sau App Store.

Cu toate astea, Google nu desființează complet funcția și Street View va rămâne activ în interiorul aplicației Google Maps, unde există deja de ceva timp va funcționa exact ca până acum.

O funcție din cadrul aplicației Street View care va dispărea odată cu această închidere este Photo Paths. Practic, acest add-on îi permitea oricui are un telefon cu o cameră să contribuie la îmbunătățirea Google Maps. Tot ce trebuia să faci era să încarci o poză a unei poteci nemarcate încă pe hartă iar Google Maps se actualiza dacă era cazul.

Sunt sigur că motivul pentru care aplicația se închide nu este lipsa de utilizatori neapărat, deoarece funcția de Street View este foarte folosită în toată lumea. Aici, cel mai probabil avem o chestie de omogenizare. Ca utilizator, puteai să accesezi Street View atât din aplicație cât și direct din Google Maps, iar varianta din urmă mi se pare mult mai practică.

 

hWb6PJo.jpg

 

Astfel, atunci când cauți o stradă pe hartă, ai posibilitatea să treci direct pe plafonul mașinuței Google și să vezi cum arată locul acela în realitate, iar asta este de departe cea mai elegantă soluție.

Ei bine, uite că avem încă un nume pe lista alarmant de lungă a produselor, serviciilor sau aplicațiilor pe care Google a decis să le abandoneze și să le închidă dar de data asta, cred că a fost alegerea corectă. Dacă te pasionează subiectul, las aici articolul meu despre închiderea Google Hangouts.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate