Sari la conținut

[Stiri IT] Microsoft a prezentat o funcție nelansată a Windows 11 pentru utilizatorii de tablete


Z1nNN

Postări Recomandate

y9MzoCt.jpg

 

Ca orice sistem de operare care se respectă, Windows 11 a primit și continuă să primească update-uri pentru a face din el o experiență mai bună de utilizare, pentru cât mai mulți utilizatori. În cadrul unei prezentări susținute pe canalul oficial de YouTube „Windows Insider Program”, o nouă funcție încă nelansată a fost arătată publicului pentru prima oară.

Vorbesc aici despre taskbar-ul adaptiv pentru tabletele care rulează Windows 11. Mai exact, odată cu lansarea actualizării denumite Moment 2, utilizatorii de tablete se vor bucura de un taskbar îmbunătățit și gândit special pentru ei, cu butoane mai mari, și mai se și ascunde pe deasupra, pentru a face loc conținutului de pe ecran.

 

 

 

Microsoft a obișnuit să lanseze aceste actualizări mai mici, numite „Moment”, care doar să adauge câteva funcții după ce un update major a fost lansat. Spre exemplu, Moment 1 a adăugat tab-uri în programul File Explorer, o funcție mult cerută de utilizatorii Windows 11.

Totuși, e puțin ciudat că Microsoft a arătat o funcție de pe o actualizare care nu este nici măcar anunțată oficial, iar specialiștii spun că asta ar putea să fie o eroare din partea angajatului care a ținut prezentarea. Faptul că Microsoft a declarat la scurt timp după prezentare că au luat la cunoștință confuzia care s-a creat printre utilizatori și că vor reveni cu detalii suplimentare în curând doar întăresc această teorie.

Rămâne de văzut ce are compania de spus despre asta. Oricum, cea mai devreme dată la care mă aștept să vedem noul update Moment 2, împreună cu taskbar-ul dedicat tabletelor și cine știe ce alte îmbunătățiri este sfârșitul lunii ianuarie 2023. Până atunci, poți citi mai multe detalii despre actualizarea Moment 1 de aici.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate