Sari la conținut

[Stiri GAMING] Trilogia Batman Arkham este disponibilă la un preț excelent până pe 15 noiembrie


Z1nNN

Postări Recomandate

Vj2zqez.jpg

 

FIe că vrei să te aventurezi în una dintre cele mai apreciate trilogii de jocuri video din toate timpurile, fie că vrei să îi faci un cadou plin de acțiune unui prieten, am o veste bună pentru tine. Colecția de jocuri Batman Arkham este disponibilă pentru doar 40 de lei, prin intermediul site-ului Fanatical.

Pachetul conține Batman Arkham Asylum, care are un scor de 91/100 pe Metacritic și eticheta de „must-play”. În acest titlu lansat în 2009, Batman îl duce pe Joker la un azil de pe o insulă de lângă orașul Arkham. Acolo, Joker preia controlul întregii locații cu ajutorul unor personaje care sunt de partea lui, iar sarcina lui Batman, controlat de tine, este să îl prinzi pe Joker, trecând prin capcane, secțiuni de stealth și de bătaie în toată regula.

Al doilea titlu din serie este Batman Arkham City. Lansat în 2011, și acesta a atins scorul de 91/100 pe Metacritic, cu tot cu eticheta „must-play”. Și în acest joc Batman-ul controlat de tine are sarcina de a-l prinde pe Joker. Practic, este mai mult din același lucru, cu câteva mecanici extra și altele rafinate pe deasupra.

Ultimul joc este Batman Arkham Knight. Scorul mult mai mic de pe Metacritic, de doar 70/100 pentru versiunea de PC, nu spune adevărata poveste. În acest titlu avem confruntarea finală dintre omul liliac și Joker, iar povestea este absolut genială. Problemele de optimizare l-au tras în jos destul de mult, cel puțin pe PC, dar ținând cont că varianta de PS4 a primit 84/100, poți găsi un joc bun, dacă poți să accepți câteva probleme tehnice. Părerea mea e că, dacă ai trecut prin primele două, merită să îl joci și pe acesta pentru a vedea concluzia aventurii.

Partea cea mai bună este că toate aceste titluri pot fi activate pe Steam, iar promoția se încheie pe data de 15 noiembrie, așa că trebuie să te grăbești dacă vrei să joci una dintre cele mai bune povești cu super eroi create vreodată.

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate