Sari la conținut

[Stiri GAMING] Prime Gaming are noi jocuri gratis în noiembrie, cum ar fi Fallout: New Vegas


Z1nNN

Postări Recomandate

EUfbmAT.jpg

 

Luna noiembrie vine cu o grămadă de jocuri noi pe care poți pune mâna dacă ești abonat Amazon Prime. Titluri precum Fallout: New Vegas și WRC 9 sunt disponibile prin Prime Gaming, serviciu activ și în România. Ca de fiecare dată, partea cea mai bună este că, odată ce le iei, rămân ale tale pentru totdeauna. Astea fiind zise, hai să trecem în revistă titlurile oferite gratuit începând cu 1 noiembrie.

De departe cel mai mare nume de pe lista Prime Gaming este Fallout: New Vegas Ultimate Edition. Considerat de mulți drept cel mai bun joc din serie, New Vegas are un open world plin de secrete și de misiuni secundare foarte bine scrise, un combat satisfăcător și o poveste senzațională. Într-adevăr, jocul este vechi, data de lansare fiind în 2010, dar asta poate fi și un lucru bun, ținând cont că mai toate PC-urile de gaming din ultimii 12 ani îl pot rula fără probleme. Dacă nu l-ai jucat până acum sau vrei să mai revii în lumea post-apocaliptică a Fallout: New Vegas, asta este o oportunitate foarte bună.

În timp ce WRC 9 nu este cel mai nou joc din serie, dar faptul că este gratis începând cu prima zi a lunii noiembrie reprezintă o oportunitate foarte bună pentru cei interesați sau pasionați de cursele de raliu să trăiască experiența unuia dintre cele mai periculoase sporturi cu motor din lume, totul din confortul casei. Jocul promite un motor fizic realist și cu o selecție mare de mașini și curse, toate făcute după modelele oficiale WRC.

Celelalte jocuri gratuite incluse în Prime Gaming sunt:

 

Pe lângă toate astea, cei abonați mai au parte și de alte bunătăți în jocuri precum Pokemon GO, Apex Legends, Grand Theft Auto Online și League of Legends. Dacă sună bine tot ce ți-am povestit mai sus, poți afla mai multe detalii aici

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate