Sari la conținut

[Stiri GAMING] Primul joc din seria The Witcher va fi refăcut în Unreal Engine 5


Z1nNN

Postări Recomandate

YiSMo9t.jpg

 

Dacă te trezești că, în timpul zilei, visezi cu ochii deschiși la aventurile lui Geralt din seria The Witcher, atunci ai un motiv serios să te bucuri. CD Projekt Red, studioul de jocuri din spatele francizei, tocmai a anunțat că primul titlu din serie va fi refăcut de la zero folosind Unreal Engine 5, de departe cel mai avansat motor grafic de pe piață. Hai să vă spun și detaliile.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Twitter a studioului. Proiectul va fi o colaborare între CD Projekt Red și un alt studio polonez, Fool’s Theory, iar aceștia din urmă au un palmares bun când vine vorba de colaborări de acest fel. Printre titlurile la care echipa Fool’s Theory a lucrat de-a lungul timpului se numără: Baldur’s Gate III, DLC-urile lui Divinity: Original Sin 2 și Hellblade: Senua’s Sacrifice, fiecare dintre ele reprezentând un succes atât comercial cât și critic. Bun, deci pedigree-ul echipei este ce trebuie.

Sechelele lansării eșuate a jocului Cyberpunk 2077 încă există în echipa internă a CD Projekt Red, iar asta se vede din ultima propoziție a anunțului. Tradus, vine cam așa: „Vrem să facem asta cum trebuie, așa că vă rugăm să aveți răbdare. Va mai dura ceva timp până când vă vom putea da mai multe detalii despre proiect.” Totuși, ăsta e un semn că dezvoltatorul și-a învățat lecția și că nu vrea să mai scoată pe ușă, în grabă, proiecte nefinalizate și pline de probleme, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Ca fan al seriei The Witcher, sunt foarte încântat de ce urmează în viitor. Curând, vom avea o versiune a unuia dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile și jocul anului 2015The Witcher 3: Wild Hunt, pe consolele next-gen, cu grafici îmbunătățite și tot ce mai vine la pachet cu o astfel de portare. Deși mai avem de așteptat, probabil, cel puțin doi ani până când vom putea juca primul titlu din serie în condiții moderne, o să îl aștept cu sufletul la gură până în ziua lansării.

 

zonait.ro

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate