Sari la conținut

[Stiri GAMING] De Halloween, NVIDIA aduce jocuri horror pe GeForce NOW și o ofertă specială


Z1nNN

Postări Recomandate

HHxDJKB.jpg

 

Că tot vine Halloween-ul, NVIDIA iese în întâmpinarea gamerilor dornici de adrenalină și sperieturi cu 12 titluri horror și thriller noi pe serviciul de game streaming GeForce NOW, care mai de care mai înfricoșătoare. Mai mult, există și o ofertă specială la abonamentele Priority, numai bună pentru sesiunile lungi de joacă. Dar haideți să le luam pe rând.

Cei care au fost interesați să facă upgrade-ul la abonamentul Priority sau gamerii care vor sa încerce joaca în cloud pentru prima data vor putea beneficia de o ofertă specială. De astăzi și până pe 20 noiembrie, poți cumpăra abonamentul GeForce NOW Priority pentru 6 luni la doar 29,99€, față de prețul întreg de 49,99€. Printre beneficiile acestui abonament se numără: accesul cu prioritate în joc, sesiuni de joacă lungi de 6 ore, dar și de RTX ON pentru iluminare ray-traced în jocuri compatibile.

Când vine vorba despre titlurile noi incluse pe GeForce NOW, discutăm despre jocuri de-a dreptul horror precum Five Nights at Freddy’s: Security Breach sau Labyrinthine, dar asta nu e tot. Pe lângă jocurile care o să bage frica în tine, mai găsești și experiențe cu mai multă acțiune sau aventură. Las lista completă aici:

Dacă tot ce am scris mai sus te tentează și vrei să încerci și tu GeForce NOW, îți las link aici.

 

zonait.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate