Sari la conținut

[Stiri IT] Chrome nu va mai primi actualizări pe Windows 7 și 8.1


Z1nNN

Postări Recomandate

dLEj3t0.jpg

 

Dacă faci parte din tabăra „înainte era mai bine”, și încă folosești pe calculatorul tău de zi cu zi Windows 7, atunci am o veste proastă pentru tine. Google nu va mai actualiza browserul Chrome pe această versiune de Windows, împreună cu 8.1. Cu toate astea, nu dispera! Vei putea să folosești în continuare browserul, doar că acesta nu va mai primi ultimele funcții și patch-uri de securitate disponibile.

Ultima versiune pe care Google a planificat-o pentru sistemele mai vechi de operare este denumită „Chrome 110” și este așteptată pe data de 7 februarie 2023, conform declarației oficiale. De asemenea, cei de la Google recomandă utilizatorilor care vor să se bucure în continuare de ce are mai nou de oferit browserul să facă update la Windows 10 sau Windows 11.

Se pare că încetarea suportului pentru versiunile mai vechi de Windows a celor de la Google corespunde cu planul Microsoft de a opri orice formă de suport și actualizări pentru 7 și 8.1 pe data de 10 ianuarie 2023. Așa cum am zis, browserul rămâne funcțional și vei putea în continuare să urmărești canalul tău preferat de YouTube sau pagina ta preferată de Facebook de pe el.

Cu toate că suportul extins deja se va încheia curând, mulți oameni încă folosesc versiuni mai vechi de Windows, fie din motive de stabilitate, fie că au un calculator atât de vechi încât și-ar da ultimul duh în timp ce instalează Windows 10. Pentru cei care se găsesc în situația asta și vor, totuși, un browser în care să fie rezolvate constant probleme de securitate și la care să se mai adauge și funcții noi, atunci o variantă bună ar fi Mozilla Firefox. Am dat peste un thread de pe forumul oficial, iar din ce am citit, se pare că oamenii din spatele vulpii de foc nu vor să se spele pe mâini de versiunile mai vechi ale celui mai popular sistem de operare din lume.

 

zonait.ro

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate